Vermogensbeheer

Twijfelt u over hoe u, uw vermogen wilt beheren, of laten beheren. Alle adviseurs die u spreekt zijn net weer een beetje beter dan de vorige. Hun verhaal is geloofwaardig, maar dat van de vorige eigenlijk ook.

Wij vonden het heel lastig om de keus te maken om je vermogen (waar je hard voor gewerkt hebt en risico’s voor genomen hebt) zomaar bij iemand in handen te geven, met het geloof dat hij er het beste mee gaat doen.

Alleen om deze reden hebben we zoveel mogelijk informatie verzamelt, dit zoveel mogelijk gefilterd met de kennis die we bezitten en de boerenslimheid waar wij ons vermogen mee gerealiseerd hebben. Om zo een strategie voor ons uit te stippelen die bij ons past, en die onze zorgen wegneemt.

Wij hoorden geen adviseurs spreken over dat de bank ook failliet kan, maar dat is wel een grote zorg voor ons, want dan zijn we alles kwijt, en daarom hebben we daar een vangnet bedacht.

Wij hoorden geen adviseurs spreken over het risico van een failliet Zuid Europa en wat voor impact dat heeft op onze munt en onze posities, maar dat is voor ons, op de middellange termijn wel een zorg, en dus willen we ons daar op voorbereiden.

Mocht u met ons in gesprek willen over vermogensbeheer, dan kunt u van één ding op aan. Wij hebben hard moeten werken om ons vermogen op te bouwen en zullen er dus heel goed op proberen te passen.

Bij ons is de term: Put your money were your mouth is, van toepassing. Wij doen voor u exact wat wij ook voor ons doen. Bij winst verdelen staan we allemaal in de polonaise, maar als het verlies verdeelt moet worden, heeft de adviseur dan ook pijn, of zegt hij: “achteraf is het wel te verklaren”.

THE DAY I STOP GIVING IS THE DAY I STOP RECEIVING. THE DAY I STOP LEARNING IS THE DAY I STOP GROWING.

Heeft u hulp nodig bij uw vermogensbeheer?