IF YOU SURROUND YOURSELF WITH QUALITY PEOPLE AND GREAT FRIENDS, THE SKY’S THE LIMIT

Ons team

Sytse Bouwer

Sytse Bouwer is een non-nonsens kerel, een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Hij denkt altijd buiten de kaders, ziet geen problemen maar kansen en steekt heel veel energie in zijn omgeving om met elkaar tot succes te komen. Sytse is van samen winnen of verliezen, voorop in de strijd, vol energie, en laat niet los.

Trotse vader van 5 geweldige kinderen, en kan intens genieten van de levensreis die zij met elkaar mee maken.

Zelfmade ondernemer, vanuit huis de skills meegekregen en altijd de drang gehad om deze zo optimaal mogelijk te benutten.

Missie:

Collega ondernemers helpen in een volgende belangrijke stap in hun bedrijfsvoering, de duurzaamheid. Dit te realiseren met de voeten op de grond, met direct resultaat en met omdenken zodat dit geen last is maar een volgende nieuwe kans op succes.

Visie:

“maar liever dat nog, dan een bord voor zijn kop van een zakenman, want daar wordt hij alleen maar slechter van” (songtekst)

Dit is als een belletje in mijn hoofd, wel zakenman willen zijn maar in de nieuwe wereld: Kennis delen, een duidelijke toegevoegde waarde willen zijn, een scherpe maar faire rol in het maatschappelijke debat, maar vooral Doen is het nieuwe denken, laten we het maar gewoon doen, en hiervan leren. Start met het volgen van je gevoel en sta open voor wat het leven je leren wil.

Margriet Bouwer-Bolink

De rust zelve wordt ze ook wel genoemd. Tegelijkertijd is ze nuchter, scherp en to the point. Het succesverhaal van GroenLeven bleef niet ongemerkt in de media. Margriet werd meerdere keren getypeerd als powervrouw. Desondanks is ze gewoon wie ze is: boerendochter, onderneemster en een lieve moeder voor haar kinderen. Collega’s beschrijven Margriet als attente, zorgzame en bovenal charmante vrouw.

7 jaar geleden mede oprichter van GroenLeven en nu de stap om samen met haar partner en collega’s een nieuwe stap te zetten met de ervaringen die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan. Ze werkt vanuit haar hart en is zeer bevlogen en bezield,

kan andere inspireren en overtuigen op een natuurlijke wijze met een optimale inzet.

Niet denken in problemen maar in mogelijkheden, pluk de dag!!

Robert Stelpstra

Robert is sociaal, assertief, ondernemend en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Hard werken, voorop in de strijd en alles eruit halen wat er in zit zijn kenmerken welke Robert typeren.

Iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat. Leergierig als hij is pakt Robert elke kans aan die positief bijdraagt aan zijn werk.
Een kerel waar je gemakkelijk even een praatje mee maakt, het erg gezellig mee kan hebben, maar daarnaast ook een serieus gesprek mee kan voeren.

Daarnaast is Robert fanatiek voetballer bij Harkemase Boys (3e divisie) waar hij voor het 4e op één volgende jaar actief is.

Heeft u hulp nodig bij uw vermogensbeheer?