IF YOU SURROUND YOURSELF WITH QUALITY PEOPLE AND GREAT FRIENDS, THE SKY’S THE LIMIT

Ons team

Sytse Bouwer

Sytse Bouwer is een no-nonsens kerel, een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Hij denkt altijd buiten de kaders, ziet geen problemen maar kansen en steekt heel veel energie in zijn omgeving om met elkaar tot succes te komen. Sytse is van samen winnen of verliezen, voorop in de strijd, vol energie, en hij laat niet los.

Trotse vader van 5 geweldige kinderen, intens kunnen genieten van de levensreis die zij met elkaar mee maken.

Zelfmade ondernemer, van huis uit de skills meegekregen en altijd de drang gehad om deze zo optimaal mogelijk te benutten.

Missie:

Collega-ondernemers helpen in een volgende belangrijke stap in hun bedrijfsvoering, duurzaamheid. Deze realiseren met de voeten op de grond, met direct resultaat en met omdenken als volgende nieuwe kans op succes.

Visie:

“maar liever dat nog, dan een bord voor zijn kop van een zakenman, want daar wordt hij alleen maar slechter van” (songtekst)

Deze songtekst zit als een belletje in mijn hoofd, wel zakenman willen zijn maar in de nieuwe wereld: Kennis delen, een duidelijke toegevoegde waarde willen zijn, een scherpe maar faire rol in het maatschappelijke debat willen hebben, en vooral Doen is het nieuwe denken, laten we het maar gewoon doen, en hiervan leren. Start met het volgen van je gevoel en sta open voor wat het leven je leren wil.

Margriet Bouwer-Bolink

De rust zelve wordt ze ook wel genoemd. Tegelijkertijd is ze nuchter, scherp en to the point. Het succesverhaal van GroenLeven bleef niet ongemerkt in de media. Margriet werd meerdere keren getypeerd als powervrouw. Desondanks is ze gewoon wie ze is: boerendochter, onderneemster en een lieve moeder voor haar kinderen. Collega’s beschrijven Margriet als attente, zorgzame en bovenal charmante vrouw.

7 jaar geleden medeoprichter van GroenLeven en nu de stap om samen met haar partner en collega’s een nieuwe stap te zetten met de ervaring die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan. Ze werkt vanuit haar hart en is zeer bevlogen en bezield, kan anderen met een optimale inzet inspireren en overtuigen op een natuurlijke wijze met een optimale inzet.

Niet denken in problemen maar in mogelijkheden, pluk de dag!!

Jochum Yska

Jochum is sociaal, nauwkeurig, ondernemend en geïnteresseerd in alles wat met financiën te maken heeft.

Hard werken, gestructureerd werken en nauwkeurig werken typeren Jochum.

Iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij probeert steeds weer te zoeken naar mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter en beter vorm te geven.

Daarnaast is Jochum zowel op het veld als in de zaal voetballend terug te vinden.

Heeft u hulp nodig bij uw vermogensbeheer?