Vastgoed in Heerenveen

Acquario heeft een start gemaakt met het opbouwen van een prachtige vastgoed portefeuille. Voor ons is het belangrijk dat een pand iets toevoegt aan onze visie.

Dit betekent dus niet altijd het maximale rendement, maar ook de duurzaamheid van het pand is heel belangrijk, de rol die het pand in het gebied vertolkt of de historische waarde die het pand heeft, of heeft gehad.

Mocht u nog een locatie zoeken, kijk dan even verder of er nog wat vrij is, en heeft u een pand in de aanbieding welke binnen onze visie past, schroom dan niet om het ons te laten weten, u krijgt in ieder geval een antwoord terug.

K.R. Poststraat 101 in Heerenveen

Dit moderne kantoorpand bevindt zich op een A-locatie in Heerenveen. Het is direct bij de op- en afritten van zowel de A32 als de A7 gelegen. Er bevindt zich een bushalte tegenover het kantoorpand en het NS-station ligt op loopafstand. Ditzelfde geldt voor het winkelcentrum en het Abe Lenstra voetbalstadion.

De Ynfeart 7-400 en 7-302 in Heerenveen

Deze bedrijfspanden zijn gesitueerd op het industrieterrein Kanaal Oost te Heerenveen, in de buurt Nijehaske. De panden zijn voorzien van overheaddeuren en bieden u dan ook de ideale mogelijkheid om een bedrijfshal met kantoorruimte te combineren. De afrit van de A7 bevindt zich op een afstand van circa 750 meter.

NOT DOING IT IS CERTAINLY THE BEST WAY TO NOT GETTING IT.

Heeft u zelf een pand in de aanbieding welke binnen onze visie past?